Beoordelingen van Restaurant Green Leaf Apeldoorn

Recente recensies van Restaurant Green Leaf Apeldoorn

5 sterren na 258 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal bestellen wij hier Sushi. Deze vinden wij de beste van Apeldoorn! Dit keer eens een maaltijd-menu besteld en dat is ons goed bevallen. Een leuke en smaakvolle mix van Aziatische gerechten. Ook lekker pittig! De kleine loempiaatje zijn niet veel bijzonders...

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd. Super. De noodles waren aan de zachte kant, maar de sushi was prima.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvol. Bezorging prima op tijd. Aanrader!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we het graag hebben. Héél lekker. Goed op temperatuur. Mooi op tijd bezorgd. We hadden een heel gevarieerde bestelling. Hoofdgerechten en een aantal sushi's. Deze waren ook goed op smaak omdat ze niet koud waren maar op kamertemperatuur . We hebben heerlijk gegeten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker sushi!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Had eigenlijk nog nooit sushi gegeten. Sprak me niet aan en leek me niet echt lekker. Op aanraden toch eens geprobeerd en ik ben verkocht. Het heeft mij zo ontzettend goed gesmaakt dat ik het beslist vaker zal eten. De schotels die we hadden besteld zagen er keurig verzorgd uit. Waren prima op tijd klaar en werd me allervriendelijkst mee gegeven. Top! Voor iedereen die het nog nooit heeft geprobeerd beslist een aanrader. Green Leaf bedankt en ga zo door!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering altijd op tijd, eten zeer smakelijk.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er lekker van gesmuld. Het was goed en op de afgesproken tijd geleverd! Wat wil je meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was meer dan genoeg en optijd bezorgd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en heerlijke spareribs. Een aanradertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en voor herhaling! De rijst was goed van temperatuur en daardoor de smaak top!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanbeveling waard. 👍

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat wij hier bestelde en het is absoluut niet tegen gevallen. Het eten was warm en het heeft goed gesmaakt. Er was van alles voldoende aanwezig. Zeker de moeite waard om hier nog eens te bestellen of als het weer kan daar te gaan eten. Bezorging was ook top.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijke sushi gegeten, zeer goed van smaak, lekker vers, goed verpakt thuis bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi box 26 stuks gehaald. Super vers en prachtig opgemaakt. Inclusief gemberwortel, zakjes wasabi en soja. Genoeg voor 2 vinden wij. Stond zoals altijd weer op tijd klaar.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Thai Beef met Bali stijl noodles gegeten. Wij vonden het genoeg voor 2.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is voortreffelijk, warm en de bezorging Top!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en superlekker eten!!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar, goed warm en zeer smakelijk wij hadden menu b.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super 😀

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgt en Heerlijk gegeten.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en goede kwaliteit

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Zowel de sushi als de warme maaltijden. Stond precies op tijd klaar. Koekjes en pepermuntjes erbij. Wij komen terug !

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten! Bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd en smaakte bijzonder goed!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Beef curry super mals, green leaf sushi is zooo lekker. Eigenlijk was alles heel lekker, en de koekjes en pepermuntjes zijn een leuk extraatje. En ook nog heel snel geleverd. Wij gaan vaker bestellen!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de Thaise Beef Salade was de salade erg lekker, alleen zat er 1 stukje ossenhaas in. Voor de rest was het erg lekker en van kwaliteit!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn al vaste klant voor de sushi, maar vanavond hadden we zin in wat warms Heerlijke Thaise kip en cha sieuw besteld, bali stijl nasi en bami erbij. Heerlijke smaken, prima op temperatuur en goeie communicatie rond de levering thuis. Aanrader!!!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal prima!! Wat zouden we graag weer eens bij jullie komen eten!!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi’s zijn heerlijk ook de smaak en kwaliteit van de andere gerechten zijn top. We komen het nu tijdens de Corona maatregelen gewoon vanuit Zwolle ophalen. Hopelijk mogen jullie snel weer open voor gasten.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, ook met een uitgebreide vega keuze.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aziatische tapasbox is ook zeker aan te bevelen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de bezorging kwam op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar en daarnaast ondersteunen we de horeca die het toch al zo moeilijk heeft.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk heerlijk!!!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer kwaliteit . We hebben genoten. Zet Ugchelen ook op lijst van bezorgen

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en erg lekker

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!!!!! Echt een aanrader

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Zulke lekker Sushi vind je weinig. Echt heel erg te spreken of kwaliteit en service.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, ook veel. Bezorging zelfs sneller dan aangegeven/verwacht. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Originele maki's zijn heel goed! Daarnaast een lekkere variatie tussen Thais en sushi. Snelle levering ondanks de sneeuw !

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker en warm

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

thaise kip heerlijk pittig, wel weinig Thaise basilicum ! deze verpakking had een los deksel. Alles was nat in de tas. tjasiu mooi gesneden mager vlees wordt sojasaus apart bij geleverd. met de indische nasi en bami is dat teveel aan soja saus.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op de aangegeven tijd. Eten smaakte zeer goed, aanrader.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede service en goed op temperatuur bij aflevering.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging was super snel, binnen 20 minuten hadden we ons eten al thuis. Ruime porties en goed op temperatuur.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en zeker aan te raden erg lekker ook

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten! We kunnen niet wachten tot jullie weer open gaan. HOU VOL!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten! Het was eigenlijk een echte verassing dat het zo intens lekker was. Zoveel smaken, we hebben echt genoten en gaan dan ook vaker bij jullie bestellen!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Heerlijk gegeten!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes op tijd klaar. Ziet er erg verzorgd uit.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snelle bezorging

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten, goede service en snelle bezorging!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, lekkere sushi, smaakvolle hapjes, netjes verpakt en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna wekelijks bestellen wij bij The Green Leaf en iedere keer smaakt het weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een stuk pittiger dan de vorige keer. Maar desondanks was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, net zoals in het restaurant zelf. Flinke hoeveelheid en heel snel bezorgd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hoefden niet lang te wachten op de bestelling. Bezorger was vriendelijk. Het eten was goed! Al in al een aanrader!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd,heerlijk gegeten , precies op tijd . Top!!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Lekker gegeten. Hopelijk kunnen we dit jaar weer bij green leaf restaurant gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig optijd, netjes afgeleverd door een vriendelijke bezorger. We hebben heerlijk gegeten, echt top. Zeker een aanrader

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling werd snel geleverd. 1 klein puntje ter verbetering. Er zat weinig eend op de salade met eend.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Smakelijk. Warme gerechten waren nog goed warm. Het was ook genoeg. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke gastheer die tegelijk belde om te vragen over onze bestelling. Vriendelijke bezorger en coronaproof. Wij hopen dat we na de lockdown weer bij The Green Leaf kunnen eten, want dat missen we enorm. Dit is een prima alternatief.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 2 boxen afgehaald, was super!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vanavond eten afgehaald. Alles was tip top verzorgd en smaakte heerlijk, zoals we gewend zijn. Heerlijk gegeten!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer grandioos

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ook warme gerechten waren nog goed op temperatuur

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service. Alles goed geregeld. Ondanks dat we nu niet gezellig bij jullie kunnen genieten toch genoten van jullie heerlijke eten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ziet er verzorgd uit en perfect op tijd!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was hartstikke lekker! Goed warm toen het werd bezorgd en de sushi was ook weer heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader, heerlijk gegeten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer bestellen we meer😀. Het was erg lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer dat wij hebben besteld bij Green Leaf. Het zal echter zeker niet de laatste keer zijn! Het menu dat wij hadden besteld was echt heerlijk. De bezorging was ook prima en alles was nog lekker warm. Kortom... bedankt Green Leaf, we hebben genoten 👌

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Ps. De droptoffees en de pepermuntjes waren ook heerlijk.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Bijna te snel bezorgd! Sushi overheerlijk

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu een ster minder gegeven dan normaal omdat het gerecht veel pittiger was dan normaal waardoor ik er minder van heb kunnen genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het ziet er netjes uit en de smaak is voortreffelijk.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig lekker gegeten, zéér smaakvol, ruim voldoende eten. Én zakje met lekkere koekjes en snoepjes erbij. Eten ook stipt op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, zeer goede kwaliteit en lekker vers. Goed verpakt, bezorgd op de gewenste tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorger was keurig op tijd en op de juiste "Corona"-manier werd het eten afgeleverd. Een dikke 10 !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijk gevarieerde sushi box (C) en de chili chicken was weer lekker pittig. Prima kwaliteit en alles werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk eten afgehaald. We kunnen niet wachten tot we weer een hele avond komen tafelen!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker, vers en erg snel bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere gerechten! Zeker het bestellen waard! En een snelle bezorging aan huis, kwamen 10 min eerder dan de te verwachten tijd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten zoals beschreven, op de afgesproken tijd warm geleverd. Top restaurant!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Mooi gepresenteerd en goede communicatie en service.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben zowel met Kerst als met Oudjaarsdag eten besteld. Wij hebben enorm genoten! Het eten was zoals altijd super vers en smaakte verrukkelijk. Wij hopen snel weer bij jullie in het restaurant te kunnen eten!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Personeel was vriendelijk Service was zorgvuldig. Het was top dat zakjes met een paar snoepjes en koekjes waren meegegeven.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Maar voor ons erg zout.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; met zorg gemaakt en met een leuk presentje erbij helemaal af!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Snel eenvoudige bestelprocedure EM heerlijk eten

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en heel verzorgd!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder besteld en was altijd goed. De smaak was wederom goed maar alle sushi dwars door elkaar in zo’n schaal is wel bijzonder. Alsof de bezorger er mee geschud heeft. De smaak was dus prima maar het was een grote chaos in de schaal en dat lijkt echt nergens op

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en vriendelijke mensen!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. De kwaliteit was perfect

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben ervan genoten! De bezorging was snel en prima.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk dat voorop gesteld maar doordat de scooter mogelijk wat hobbels en gaten genomen had waren de sushi behoorlijk beschadigd, de topping was er af (zalm lag overal) er waren er wat gebroken etc. Ik zag dat er aandacht aan de opbouw besteed was maar helaas kwam het gehusseld aan.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen met thuisbezorging zou ik zeker aanraden. Het eten is heel lekker en wordt keurig bezorgd rondom de bestelde tijd. Ook de hele communicatie eromheen is prima. Je krijgt een mail wanneer de bezorger onderweg is. PRIMA!! een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Hebben genoten van de lekkere gerechten. Top verzorgd! Fijne feestdagen gewenst ondanks deze rare periode. Stay safe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar!👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten zoals gewoonlijk! Ons favoriete restaurant en snel en warm bezorgd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en leuk de extra koekjes en pepermunt , top

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, netjes verpakt en bezorging was precies op tijd.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima bezorgd en lekker gegeten, op naar volgende maal met kerst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ruime porties alles goed warm! Eten smaakvol... spare ribs fantastisch!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is en blijft ons favoriete restaurant, wat was het weer heerlijk! We blijven jullie steunen in deze moeilijke tijd.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig. Super kwaliteit sushi. Enige minpunt was dst het eten pas na 3 kwartier werd bezorgd. Ik moest hier zelf achteraan bellen. Verder ,chapeau.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals verwacht. Geweldig. Zoooo lekker. En nog eerder bezorgd dan de tijd die er voor stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooien met aandacht opgemaakt, zalige warme gerechten, op tijd geleverd en altijd een extraatje erbij in de vorm van zelf gemaakte koekjes en snoepjes. Ons favoriete restaurant en super blij dat ze bezorgen!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had sushischhaal, scheef gehouden waardoor het een zooitje was. Nadat ik gebeld had, werd er na 30 min een nieuwe schaal bezorgt, deze was perfect. Ik had echter wel een excuus verwacht en een kleine compensatie. Nu moesten mijn vriendin en ik appart eten, waardoor het erg ongezellig was. Hopenlijk volgende keer beter, want de kwaliteit vh eten was perfect. Graag bezorger instrueren dat hij de schaal recht op houdt. Groet Bram van Hoegee.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel! Het eten was ook lekker. Ik zou het aanraden.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten zoals altijd! Ik kan alleen wel aanraden om een pepertje bij het gerecht Chili garnalen met groente te zetten want het is best pittig

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals we altijd gewend zijn😊 top zaak.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en wat een snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was in 1 woord weer geweldig en heerlijk. We hebben genoten van de heerlijke gerechten. En bedankt voor de extra sojasaus. We kijken uit naar onze volgende bestelling.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten netjes verzorgd.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen herkenning in de "nasi Bali style". Rest vd bestelling redelijk. Prijs/ kwaliteit verhouding onvoldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De sushi was verukkelijk net als de warme gerechten. Een aanrader. Misschien de vraag stellen bij de bestelling voor hoeveel personen het is. Wij waren met zijn vieren en er zaten 3 zakjes met koekjes en snoepjes bij. Geen probleem hoor, misschien meer een tip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de sushibox C besteld en heerlijk van gegeten met z’n 2. Bestelling werd zelfs iets eerder bezorgd dan gevraagd! Top

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Werd zelfs iets eerder dan op de gemelde tijd bezorgd. Prima!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel, en was super lekker! Vriendelijke bezorgster. Zoals altijd top!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas is het afgeleverd op 103 ipv 104. Zodoende was het eten goeddeels al koud toen het rond rond half zeven bij ons afgeleverd werd. Huisnummers zijn duidelijk zichtbaar! In een uitgebreide mail hebben wij dit zaterdagavond al gemeld!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de sushi en de tapasbox! Wij zijn al jaren fan van het eten en de service van Green Leaf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd👍👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd. Nette bezorger. Gestoomde boontjes nog warm en de sushi erg lekker! Volgende keer bestellen wij zeker weer bij jullie.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Smaakte net zo lekker als in het restaurant zelf.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gerechten hadden wij vanavond. De loempia's waren wat lauw maar het smaakte allemaal heerlijk. De Balinese nasi is zeker een aanrader!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super heerlijk! Snelle bezorging en zorgvuldig verpakt met nog leuke extra’s erbij. We misten wel de soja-saus maar wellicht hoorde dat er niet bij?

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg smakelijk, mooi gepresenteerd en prettig bezorgd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging op tijd. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en dat op een zaterdag! De sushi was heerlijk!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op afgesproken tijd. Was weer heerlijk. Hopelijk gaat de horeca weer snel open zodat we weer bij jullie inhouse kunnen eten.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel. Enige nadeel is de hoge prijs.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Erg leuk dat jullie koekjes en snoepjes als cadeautje bij de bestelling hadden gedaan!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van gesmuld gisteravond. Bezorger was ook heel correct.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bedankt!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten. Erg klantvriendelijk dat ook buiten het bezorgingsgebied werd bezorgd. De gerechten waren weer zeer goed verzorgd en van hoge kwaliteit. 👌 Complimenten en bedankt, ook namens Henny. Vriendelijke groet, Wilma Vels-Mann

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed gegeten! Snel en warm bezorgd! Aanrader!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als van ouds, we blijven jullie sponsoren tijdens de crisis ;)

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op verzoek eerder geleverd. Top!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik miste een Maki tonijn van 6 stukjes. Verder wel lekker en goed warm. Moest lang wachten, zeker 20 min, bij afhalen ondanks dat bestelling op tijdstip was ingepland en betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld en het eten wordt snel geleverd. Je krijgt altijd netjes een bevestigingsmail als je betaald hebt en een mail met wanneer het eten wordt gebracht of als het nog eerder komt dan verwacht. Daarnaast is mijn favoriete keuze chili garnalen met bami en mini springrolls. Echt een aanrader om eens te proberen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Ook als je afhaalt is het eten van goede kwaliteit en met zorg verpakt! Service is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker. Volgende week gaan we weer bestellen. De garnalensalade was niet rijkelijk van garnalen voorzien maar door de lekkere dressing is ook die, net als de rest, helemaal op gegaan. Aanradertje...

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk!! De bezorger was vriendelijk maar net als de vorige keer lag alles op de kop en door elkaar heen. Gelukkig hebben we heerlijk gegeten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zo onwijs lekker! Ik had gevraagd om een vervanging van het vlees voor meer vis/vega en dan zonder komkommer (i.v.m. een overgevoeligheid). Vervolgens was alle sushi zonder komkommer! Geweldige service! Eten net zo goed als in het restaurant. Onze nieuwe favoriet. Tevens 10 min te vroeg bezorgd dan eerder gemeld (en verzoek was zsm dus ook top!).

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The beste!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was iets later aangekomen dan gepland, maar het smaakte er niet minder op. We hebben weer heerlijk gegeten!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, zeer smakelijk!!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg smakelijk. Alleen was de inhoud van de box door elkaar geschud waardoor diverse sushi uit elkaar gevallen waren en de ingrediënten daarvan soms aan de andere kant van de box lagen. De bezorging was daarnaast meer dan een half uur later dan aangeven was. De bezorger heeft zich daarvoor wel netjes verontschuldigd.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Er was een foutje gemaakt maar binnen een half uur werden de ontbrekende items alsnog nageleverd. Met koekjes en pepermuntjes erbij om het goed te maken. Het eten vind ik kwalitatief zeer goed.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uper lekker gegeten! Absoluut ons favoriete restaurant in Apeldoorn.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de gerechten was zoals we gewend zijn prima. Dot keer was de temperatuur absoluut onvoldoende. De gerechten waren lauw i.p.v. warm zoals de andere keren

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Bali stijl bami, flinke portie en goed gevuld met kip en knapperige groenten. Eendenborst ook erg lekker en crispy. Fijn dat de Sze Chuan saus in apart in bakje zit. Jammer dat de hoeveelheid Eendenborst wat weinig was, en de kroepoek taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 3e keer dat we bij jullie bestellen. Het is héérlijk maar we hebben het idee dat de kip én de garnalen vanmenu A steeds pittiger worden. Dat is jammer. En volgens mij zaten er altijd 4 loempiaatjes en 4 driekantjes bij Menu A. Nu waren dat er maar van elk 3. En het saus potje was open zodat alles onder de chilisaus zat in dat zakje . Verder prima

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Eten is echt heerlijk. 1 minpunt. Weer Ontzettend veel Peper / piment balletjes in de gerechten. met elke hap zat mijn bezoek met de vingers in de mond om ze eruit te halen. Of uitspugen. Het verpest zo wel een beetje het genieten vh eten. Tip: Misschien de kruiden in een kruidenzakje Of thee ei doen en kruidenzakje na bereiden eruit halen?.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, goed verzorgd. Over de bezorging geen klachten, prima. 🙏🙏 Peter en Geke Landweer-Wowor

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd en wij hebben genoten van heerlijke sushi voor een prima prijs!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers 👌

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Apeldoorn. Dit keer misschien iets teveel zout, daarom één beoordelings-sterretje minder.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk als we afhalen. Denken ook goed met je mee. Vers, goed op smaak. Alleen de website iets uitbreiden met meer foto’s en ingrediënten zou fijn zijn. Juist ivm allergieën.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk vers en zalig! De koekjes en snoepjes ook:)

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat was besteld! was niet helemaal goed gegaan, even gebeld, en er werd gelijk aangeboden om een juiste menu alsnog, te bezorgen. Super aanbod! binnen 15 minuten, en zo als altijd super lekker! klasse, Een heel tevreden klant, Groetjes Anneke.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En keurig op tijd.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker gegeten. Goede prijs kwaliteit. Stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakbommetjes

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten. Fijn, dat je de tijd kon doorgeven wanneer je de bestelling wilde ophalen. Tot een volgend keer: ophalen of in het restaurant. Peter en Geke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en erg lekker eten! Aanrader!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en keurig op tijd. De kwaliteit van het eten is altijd goed

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Ook de aandacht voor mijn glutenvrij was zeer hartverwarmend en geeft een veilig gevoel dat het eten ook echt veilig is voor mij. Tip; de website mag nog wel verbeterd worden betreft de allergietekens. Niet bij alle gerechten worden de tekens goed en volledig weergegeven.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker allemaal! We hopen snel weer een avondje te kunnen tafelen bij jullie!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu A besteld met nog een hoofdgerecht. Ruim genoeg voor 4 personen. Ipv uit eten voor onze trouwdag. Lekker laten bezorgen. Zeer goed en keurig verzorgt. We hebben genoten😍

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het heerlijke eten. Dit zal niet de laatste keer zijn, dat we bestellen of komen eten. Hartelijke groet, familie Landweer-Wowor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu B besteld, met zalm. Was heerlijk , genoeg voor 2 personen, alleen ik vond de zalm best karig in verhouding met de rest. Bestelling was op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch weer; goed warm, snel bezorgd en heerlijk van smaak! :) as woensdag komt mijn zus eten en doen we een bestelling; ze is nu al enthousiast! Tot dan!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Mooi op tijd bezorgd en het Eten was lekker warm! Een menu is ruim voldoende voor 2 a 3 personen. Sushi was ook lekker! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag voor het eerst sushi besteld. Eten smaakte prima, maar voor 96 stuks slechts 2 paar stokjes erbij en 2 kleine zakjes sojasaus is wel weinig. Wij hadden er met ons vieren precies genoeg aan. Bezorging wel een half uur later, maar daar zijn we netjes over gebeld.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit eten en mooi verzorgd verpakt. Een aanrader. Wij bestellen graag bij Green Leaf en hopelijk kunnen we weer snel in het restaurant eten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s en ook de andere gerechten zijn heerlijk. Ook mooi en goed verpakt. Service is top👍

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e keer op rij heerlijk eten, goede porties en de bezorging stipt op tijd! Aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd. Aanrader!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer ouderwets top! Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig verzorgd en e.e.a. werd conform de richtlijnen van het RIVM voor de deur afgeleverd. De kwaliteit van de sushi was, zoals gewend van Green Leaf, uitstekend! En hoe attent; gratis een dessert erbij. Dat noem ik een goede vorm van klantenbinding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit!! precies op tijd geleverd

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal top. Snelle levering. Eten goed warm. Ga zo door tot we weer bij jullie kunnen komen eten

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had al gebeld dat het heerlijk was. Alleen zijn wij met z’n drietjes en ‘maar’ 2x chopsticks en sojasaus.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijk zoals wij van GL gewend zijn. De sushi leek door elkaar geschud. Moet beter kunnen, misschien andere verpakking.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Bezorging kwam precies op tijd en het eten was heerlijk. Zeker aan te raden.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed ruim op tyd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi echter de hoeveelheid viel me wat tegen. Ik dacht meer sushi te hebben het is moeilijk in teschatten voor 5 personen. Gratis toetje werd gewaardeerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege het coronagedoe een sushi-box besteld voor bezorging. Met het vervoer was niet helemaal goed gegaan maar dit werd na een half uur gecorrigeerd. De kwaliteit van de sushi is dik in orde. Voorheen bestelden wij regelmatig bij een sushi bezorgketen, maar voortaan gaan wij hier bestellen. Veel meer smaak!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas het was niet wat wij van jullie.gewent zijn we hadden er meer van verwacht en ook iets bestelt en betaald en niet gekregen maar is al opgelost De sushi was wel erg lekker

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op afgesproken tijd klaar. zag er perfect uit n smaakte heerlijk!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk. Normaal gesproken komen we hier regelmatig maar ivm covid-19 laten bezorgen. En ook dit kunnen ze uitstekend.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was ruim op tijd bezorgd en nog heerlijk warm. De kwaliteit van het eten is zoals in het restaurant zelf: vers en heerlijk van smaak.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd gereed. Gelukkig geen bekeuring voor het foutief parkeren van mijn auto. Omdat ik snel terug was bij mijn auto, bleef het bij een waarschuwing. Zo nog meer kunnen genieten van de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om de smaakbommetjes thuisbezorgd te krijgen, wij zijn er erg blij mee, tot snel.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima, alleen was de saus vergeten,Ik werd daar over gebeld, het werd nagebracht. Helaas was het eten niet warm meer. Verder een goed restaurant, diverse keren bij jullie gegeten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal heerlijk zoals we van jullie gewend zijn. Porties waren prima! De toetjes die we als extraatje kregen vonden we een lekkere verrassing.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk, goed!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral zo doorgaan, nu nog de kerrie kroketten en dan is het helemaal top Perfect eten. Goed warm en keurig verpakt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Thai chicken was als vanouds. Maar de sushi was droog en niet smaakvol. Bij jullie in het restaurant is het altijd top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgd. Heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van Green Leaf en ruime porties.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en dezelfde topkwaliteit als in het restaurant. Absolute aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was een beetje door elkaar geschud door waarschijnlijk het hobbelen met de fiets. Daardoor zaten alle bakjes onder de saus. Ondanks dat was de kwaliteit goed, veel en onwijs lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en werd afgeleverd in een gezellige schaal. Ook het dessert was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, een hoofdgerecht en een sushi schotel, was heerlijk, zag er erg verzorgd uit!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was gemakkelijk te maken via de website. Er moet ook direct betaald worden, logisch en ook heel prettig. Het eten (alleen sushi deze keer) werd keurig bezorgd en aan de verpakking was aandacht besteed. De kwaliteit was zoals we het in het restaurant gewend zijn te krijgen, dus we hebben gesmuld. En hoe attent: er zat nog een gratis klein dessert bij! Al met al helemaal geweldig!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op de aangegeven tijd. Keurige bezorger. Eten helemaal too. Goed warm en de kwaliteit zoals we van jullie gewend zijn een dikke 10 Wat zijn we blij dat we nu weer van jullie heerlijke eten kunnen genieten